Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
září

Swing na lodi Tajemství

Divadelní loď Tajemství

zpět na výpis akcí
 

Taneční finále sezóny a poslední plavba roku 2016 na palubě divadelní lodi bratří Formanů.

Datum:30. 09. 16
Cena:od 330 Kč
Čas:19:00 - 23:30
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| zábava - ostatní

Radostně plující tančírna a magická atmosféra podzimního večera na Vltavě mají neodolatelné kouzlo. V hlavních rolích učinkují sólisté nejslavnějšího swingového orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky oblíbení MELODY BOYS a eso vyhlášené hamburské formace ELECTRO SWING CREW.

Dále vystoupí kapitán plavby DJ MACKIE MESSER, okouzlující taneční diva YAZZ, šarmantní DOMKA HOOPLAY, oblíbená swingařka KATEŘINA STEINEROVÁ, duo špičkových swingových selektorů a vyhlášených tanečníků BASIES GOODMEN SWING DJS nebo špičkový pražský electroswingař DJ JAMES WING a další vzácní hosté.

Jistotou večera je taneční minilekce na úvod plavby, vychytaná palubní cukrárna ALCHYMISTA, dva lodní bary a kotel nejlepšího grogu na řece, vyhlášené makaronky CUKROVINKY REPUBLIKA, nekuřácký parket nebo WELCOME NAVY RUM pro první hosty grátis. 

⚓ ⚓ ⚓ PROGRAM TANČÍRNY ⚓ ⚓ ⚓

⚓ MELODY BOYS ( all stars live ) 
Jednička českých swingových tančíren. Originálně swingující hudební formace sólistů nejslavnějšího českého swing orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky vyhlášení MELODY BOYS. Mistři jsou na lodi ve svém živlu. Sedět nevydrží nikdo přátelé !

⚓ ELECTRO SWING CREW ( hamburg )
Nejlepší hamburská tančírna a vyhlášená přístavní formace ELECTRO SWING CREW poprvé na palubě divadelní lodi Tajemství. Jediná noha nezůstane v klidu. 

⚓ YAZZ ( kabaretní revue - www.yazz.cz )
Okouzlující taneční vystoupení mezinárodního esa tribal fusion bellydance scény YAZZ je vždy radostně očekávaným potěšením Vašich smyslů uprostřed večerního programu. 

⚓ KATEŘINA STEINEROVÁ ( www.electroswingriver.cz )
Vyhledávaná tanečnice, oblíbená lektorka, muzikálová herečka, zpěvačka a choreografka slečna Katka Steinerová. Její taneční minilekce je vždy vedená s humorem a nadhledem. Tančíme s úsměvem na rtech. 

⚓ DJ MACKIE MESSER ( www.djmackiemesser.com )
Velící důstojník plavby. Bydlel v irském přístavě Dublin nebo na ostrově Isle of Man. Učinkoval v Londýně, Berlíně, Paříži nebo na koncertech s Parov Stelar, Gotan Project nebo Alice Francis. Na Nové Scéně Národního divadla pořádá tančírnu Electro Swing River.
Radio 1 : www.radio1.cz/djs/144-mackie-messer/

⚓ DOM KA HOOPLAY ( www.electroswingriver.cz ) 
Milovnice obručí, ohně a tance, okouzlující Domka Hooplay roztočí svojí hula hoop show na taneční vlně electro swingu. Šarmantní vystoupení jako z berlínského kabaretu. 

⚓ DJ JAMES WING ( www.electroswingriver.cz ) 
Nejmladší eso pražské electroswingové scény, veselý multižánrový energy drink kořeněný poctivou dávkou swing&bassového temperamentu. Radost a euforie na parketě zaručena !

⚓ BASIES GOODMEN SWING DJS ( Zig Zag Tap & Swing )
Oblíbené duo špičkových swingových selektorů a vyhlášených tanečníků na poslední plavbě roku 2016 prostě nesmí chybět. Radostnější start swingového večera nelze vymyslet.

⚓ ⚓ ⚓ JISTOTA PLAVBY ⚓ ⚓ ⚓

⚓ WELCOME NAVY RUM
Pro první hosty grátis je připravený kalíšek originálního námořníckého rumu přímo z láhve kapitána plavby. Prvotřídní navy rum a špičkový swing společně pouze v naší tančírně. 

⚓ ALCHYMISTA ( cukrárna na lodi )
Široce dalece vyhlášení cukráři a baristé z Alchymisty mají na palubě Tajemství místo jisté. Ochutnejte kávičky, kremrole, dortíky a další speciální laskominy. Co bude Vašim nejsladším esem večera je velikým překvapením ? Swing & mňam !

⚓ CUKROVINKY REPUBLIKA ( novinka na lodi )
Nejlepší makaronky co známe. Veliká mňamka. Máme je rádi a oni rádi tančí. Tak s námi poslední plavbu v roce 2016 proswingují taky. 

⚓ NEKUŘÁCKÝ PARKET 
Parket bude vyhrazený jako nekuřácký. Moc prosíme kuřáky, aby to respektovali. Příznivcům dýmu, tabáku a cigaretových špiček bude k dispozici horní paluba lodi s druhým lodním barem. Děkujeme za Váš tolerantní a laskavý přístup. 

⚓ ⚓ ⚓ KOTVIŠTĚ ⚓ ⚓ ⚓ 
Loď TAJEMSTVÍ kotví na pražské Náplavce v části na Výtoni, kousek od železničního mostu. ( Rašínovo nábřeží, Praha )

 

Divadelní loď Tajemství
Tel:
Rašínovo nábřeží
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: