Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
listopadu

Podzimní BAZAR BAR

ČSOB Inspirace

zpět na výpis akcí
 

PODZIM A BAZAR BAR!Naposledy během roku 2016 bude možnost nakupovat za výhodné ceny!

Datum:05. 11. 16
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: kultura| zábava| lifestyle|

 


Naposledy během roku 2016 bude možnost nakupovat za výhodné ceny! Další Bazar Bary přijdou pak až v roce 2017! Vzhledem k blížím se Vánocům bude určitě fajn pořídit i nějaké hezké dárky za pár korun od autorů šperků či partnerů akce!

Prodejců se na akci hlásí celá spousta, a tak jsou velmi pečlivě vybíráni. Těšit se můžete primárně na podzimní i zimní sortiment. Na místě je v každém patře ČSOB Inspirace kabinka se zrcadly, kde si lze vše pohodlně zkusit.

 

Akce se může každý zúčastnit jako návštěvník/nakupující nebo jako prodávající. Ideální samozřejmě je, pokud se člověk stane prodejcem a zároveň si odnese nějaké hezké kousky pro sebe! Mezi nákupy se lze usadit v kavárně, kde bude čekat speciální menu pro Bazar Bar! V rámci doprovodného programu se určitě nudit nebudete.

Bazar Bar (BB) je akcí, která má za cíl nabídnout lidem příjemné prostředí, kam mohou několikrát do roka vyrazit. Myšlenka BB tkví ve spojení nákupů za nízké ceny, jídla, pití a dobré zábavy. Lidé by si neměli jen dobře nakoupit, ale užít si odpoledne, které s BB stráví. Díky partnerům BB je nabídka služeb vždy rozdílná. Bohatý doprovodný program? Právě to nabízí Bazar Bar!“ 
Olí Šlégrová (organizátorka fashion eventu)

Prodejcům BB poskytuje přívětivé podmínky k prodeji. V případě zájmu účastnit se akce jako prodejce, obraťte se, prosím, na:

 

 bazarbar.info@gmail.com.

 

Prodávat lze úplně nové, téměř nenošené, ale i nošené věci. Autoři mohou nabídnout u svého prodejního stánku i výrobky vlastní tvorby.
 

 

Průběžné aktuální informace (včetně soutěží během celého roku) naleznete na

 

WWW.BAZARBAR.CZ

 

a na Instagramu!

 

HTTPS://INSTAGRAM.COM/BAZAR_BAR

 

VSTUP PRO NÁVŠTĚVNÍKY ZDARMA!

 

ČSOB Inspirace
Tel: +420 224 284 568
Jungmannovo náměstí 767
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: