Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
září

2.pražský Oktoberfest

Žluté lázně

zpět na výpis akcí
 

Tradiční bavorské občerstvení i hudba. A pivo.

Začátek:23. 09. 16
Konec:24. 09. 16
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: gastro|festivaly

"Echte" Oktoberfest bier budou i letos mít možnost ochutnat návštěvníci již 2.ročníku Pražského Oktoberfestu, který své brány otevře milovníkům této bavorské tradice a jejího zlatavého nektaru v pátek 23. a sobotu 24.září ve Žlutých lázních.

Na místě bude hudba a občerstvení, jak české, tak i bavorské, např. bavorská sekaná, klobásy, preclíky či bratwurst. K pivu i pochutinám bude milovníkům piva hrát i tradiční bavorská hudba a chybět nebude ani obrovský pivní stan.

Oktoberfest je známý jako největší pivní festival na světě. Každý rok na něj zamíří na Tereziánskou louku do bavorského Mnichova šest miliónů návštěvníků. Tato tradice se datuje již od roku 1810. Ten pražský se od Mnichovské akce bude lišit především poloviční cenou piva a možností čepování i do půllitru. To znamená zhruba 5euro/litr, 2,5euro/0,5l.

Brány festivalu se v pátek 23.září otevřou v 15 hodin a v sobotu 24.září již od 14 hodin. Navíc každý, kdo v pátek dorazí v 16 hodin v tradičním bavorském kroji - lederhose v případě pánů či dirndl v případě dam, se může těšit na pivo zdarma.

Žluté lázně
Tel:
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: