Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
září

Noční pražské věže

Novoměstská radnice

zpět na výpis akcí
 

Orientační podzimní hra po nočních pražských věžích se konala poprvé loni.

Datum:19. 09. 16
Cena:250 Kč
Čas:18:00 - 23:00
Kategorie: poznání|po praze

Utvořte si družstvo 1 - 6 lidí, děti i dospělí, jak chcete. Startovné 250,- Kč/os.-dospělí, 150,- Kč děti. Vstupy, mapa hry, originální AV turistická vizitka a ceny v cíli v ceně startovného.

Více zde: http://www.prazske-veze.cz/
 
Ve hře jde především o to strávit příjemný den, poznat pražské věže, poučit se, až posledním kriteriem je čas. Ten si měří každý sám...nemusíte obejít všechno. Na startu každý obdrží herní plán – mapu, úkoly a průkaz opravňující ke vstupům na věže. Ke každé věži se váže historicko - dobrodružný nebo pozorovací úkol. Soutěžící se pohybují po svých, MHD, na kole, jednotlivě i ve skupinách. Na startu vymyslete strategii, věže obcházíte v libovolném pořadí podle mapy s vyznačenými stanovišti. Na místech označených v mapě modrým kolečkem se při vstupu prokazujete startovním průkazem, slouží jako vstupenka. Na stanovištích plníte jednoduché úkoly, průchod si kleštičkami nebo razítkem objektu potvrdíte do startovního průkazu. V cíli nebo na internetu si každý tým vyhodnotí svou úspěšnost.

Novoměstská radnice
Tel: 224 948 229
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: