Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
září

Fair Fair 5 ~ Finger Food Festival

Tiskárna na Vzduchu

zpět na výpis akcí
 

Pátý ročník Fair Fair ~ prvního Finger Food Festivalu v Praze!

Datum:24. 09. 16
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

Finger food, to jsou předkrmy, jednohubky, chlebíčky, tapas, dezerty, ale třeba i sendviče nebo sushi. Prostě menší porce jídla, na kterou nepotřebujete příbor.

Ochutnat nejlepší finger food pokrmy budete moci v rámci festivalu Fair Fair ve Stromovce. V kulturním klubu Tiskárna na Vzduchu se bude konat pátý ročník už 24. září od 11.00 do 18.00 hodin. Kromě dobrého jídla se můžete těšit například na chat s food bloggerkou Florentýnou z Kuchařky pro dceru.

Fair Fair je jediný finger food festival v Praze. Ten se už popáté bude konat v kulturním prostoru Tiskárna na Vzduchu. Zatímco se minulý ročník s podtitulem SUNSET konal ve večerních a nočních hodinách, podzimní Fair Fair bude opět od 11.00 do 18.00 hodin.

„Fair Fair chystáme už popáté a pokaždé se snažíme přijít s nějakou novinkou. Je pro nás důležité, aby návštěvníky festival bavil a odnášeli si z něj příjemný zážitek. Skvělé jídlo je samozřejmostí, k tomu ale hledáme ještě další doprovodné programy,“ říká organizátorka festivalu Lucie Kosová. 

Do pátého ročníku se zapojí přes dvacítka prodejců. Chybět nebudou burgery, raw a vegan speciality, sushi, sladké a slané koláčky, cupcakes a další chuťovky. „Tentokrát se povedlo přesně to, o co usilujeme od začátku. Zajistit širokou nabídku jídel nejrůznějších chutí, kterou připraví bistra, kavárny, cukrárny, food trucky, gastro projekty, ale i kamenné restaurace. Díky finger food velikostem navíc budete moct ochutnat klidně všechno,“ dodává Lucie Kosová.

Důležitou součástí festivalu je jeho atmosféra. Kromě nejlepších finger food pochutin se můžete těšit i na bohatý doprovodný program, tentokrát to bude Letní studio pro děti, slam poetry a chat s foodbloggerkou Florentýnou, která píše Kuchařku pro dceru. „Návštěvníkům chceme nabídnout skvělé jídlo, příjemné zázemí a program, který festivalový zážitek umocní,“ doplňuje Lucie Kosová. V minulých ročnících obohatili organizátoři Fair Fair o komentovanou prohlídku Výstaviště s Pavlem Karousem, improvizační show v podání Just!Impro, chatem s food bloggery, Letním studiem s pohádkami pro děti, djs a dalšími projekty. „I tentokrát se můžete těšit na doprovodný program, který povzbudí vaše chuťové buňky,“ zve Lucie Kosová. 

Vstup na festival je zdarma. Festival je otevřený i vašim čtyřnohým miláčkům.
 

Tiskárna na Vzduchu
Tel: 737736343
Areál Výstaviště 67
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: