Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Na rodinné výtvarné dílně bude důležitá inspirace a fascinace - umělci a sport, umění a sportovci. Vyrobíme si medaili - odlitek ze sádry.

Datum:27. 08. 16
Cena:90 Kč
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Kreativita

Rodinná výtvarná dílna k výstavě SPORTU ZDAR!

Sportovní tematice se ve dvacátém a jednadvacátém století věnovala celá řada významných českých umělců a výstavní projekt SPORTU ZDAR! jich v centru DOX představuje na šedesát, což znamená téměř 300 děl (obrazů, soch a instalací) od Kamila Lhotáka , Jiřího Koláře přes Michaela Rittsteina, Jaroslava Rónu až po Františka Skálu či Krištofa Kinteru.

Sport si někdo neumí představit bez stupně vítězů, medailí, ale i prohry. A pro jiné je to zas čistá radost, anebo se rád drží myšlenky "Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se." Na rodinné výtvarné bude důležitá inspirace a fascinace - umělci a sport, umění a sportovci. Naše inspirace a fascinace bude důležitá pro výrobu vlastní medaile (odlitku ze sádry) , kdy se ptáme: Co chceme ocenit? Vítězství, prvenství, krásu, pohyb, radost?

 

Výtvarnou dílnu povede lektorka Kateřina Sušková.

Pro děti a dospělé od 5 let.

Vstup: dospělý + dítě 90 Kč, další dítě 60 Kč

Zdarma pro členy Klubu přátel DOX (typ rodina).

KAPACITA DÍLNY JE OMEZENA, PŘIJĎTE VČAS.

Rezervace a informace: rodiny@dox.cz, tel. 295 568 104.

Centrum současného u...
Tel: 295568123
Poupětova 1
Prague, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: