Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
července

Lucie: Příběh jedný kapely - Premiérový víkend

Bontonfilm

zpět na výpis akcí
 

Dokumentární film o historii jedné kapely.

Začátek:07. 07. 16
Konec:10. 07. 16
Čas:15:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

30 let spolu, 30 let bez sebe. Fenomenální skupina Lucie se poprvé představí i na plátnech kin v celovečerním filmu Lucie: Příběh jedný kapely. Strhující cesta časem, čtyři životy plné hudby v jednom z největších českých dokumentárních projektů tohoto roku.

Jak vznikaly jejich nejznámější hity? Co se dělo v zákulisí? Strhující příběh 30ti let kapely Lucie vypráví dosud nezveřejněné záběry pořízené samotnými členy kapely a záznamy, o kterých si všichni mysleli, že už ani neexistují. Otevřené zpovědi členů kapely nakreslí portrét čtyř výrazných osobností, které spolu leckdy nedokázaly sedět v jedné místnosti, přesto se potkávají na jednom jevišti. Příběh jedný kapely ukáže Lucii ve všech jejích náladách.

Robert Kodym: „Já bych to přirovnal k malířství. Je to jako kdyby všichni malovali do jednoho obrazu.“ „Ale do tvýho…“ dodává David Koller.

Lucie: Příběh jedný kapely je filmovou afterparty, která v kinech bezprostředně naváže na velké koncerty pořádané v červnu 2016 k 30ým narozeninám skupiny Lucie.

Režie: David Sís
Kamera: Jan Turek
Hrají: David Koller, Robert Kodym, Michal Dvořák, P.B.CH.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: