Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
května

Libová Shunka III

NPC VýLetná

zpět na výpis akcí
 

Hudební benefiční akce na podporu NPC VýLetná. 

Datum:20. 05. 16
Čas:17:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Odpolední kapely budou opepřené grilčem a večer podáváme spoustu libových DJs. 

Interpreti:

-Chong X (Moombahton, Nu Cumbia, Cumbia Viejita, Electronica, Tropical Bass) LAMAt records
-Eva Porating (House, Deep House, Tech House
-STP House Dynasty
-Soundmonoproof

LIBOVÁ SHUNKA je benefiční akce na podporu NPC VýLetná. Jde především o hudebně společenský zážitek, jež má za cíl přispět do kulturně-společenského života a zároveň tak podpořit nadějný dobročinný projekt VýLetné. Shunka Crew, která za Libovou Shunkou stojí, akci pořádá čistě pro svůj a Váš dobrý pocit (a za své náklady). Jednoduše řečeno jsou to mladí lidé s chutí do života, kteří chtějí být aktivní, zapojení a prospěšní. 

VýLetná je společensko-sportovní centrum na Letné v prostorách památkově chráněné klubovny významného architekta Kozáka z roku 1929. Opuštěná klubovna značně chátrala, až se jí ujal tým lidí pod záštitou organice Osa2 a začal prostor renovovat a uvádět do provozu. Tato aktivita stále pokračuje a stále je spousta práce. 

Letos v květnu bude probíhat již třetí ročník Libové Shunky. Odpolední program by měl mít formu výstupů několika kapel a grilování k tomu, pro všechny, kteří budou chtít strávit příjemné chvíle s příjemnou společností na Letné. Večer se pak program přesune do vnitřních prostor za večerní party s DJs.

NPC VýLetná
Tel: 602 849 342
Letenské sady 32
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: