Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
června

Standart Festival Prague

Paralelní Polis

zpět na výpis akcí
 

Espresso bary, brew bary, gin (!) bary, design lounge, prednášky, workshopy a kopec side aktivít.

Datum:18. 06. 16
Cena:200 Kč
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: gastro|festivaly

Po třech úspěšných ročnících Coffeefest Slovakia a Coffeefest Austria posouváme naše akce na další úroveň. V březnu 2016 jsme zorganizovali Standart Festival Bratislava, jako první ze série našich signature akcí a 18. června pokračujeme v Praze. 

Téma Standart Festivalu je složeno ze tří hlavních částí - Coffee, Design, Cocktails. 

Věříme, že spojením těchto tří elementů vytvoříme jedinečnou atmosféru. Espresso bary, brew bary s výběrovou kávou od českých a evropských pražíren, ochutnávka kvalitních Gin & Tonic drinků pod vedením známých barových teamů, design lounge, přednášky, workshopy a kopec side aktivit.

Akce se uskuteční v prostorách Paralelní Polis v pražských Holešovicích.

Počet vstupenek je letos velmi limitován. Chceme, abyste se na Standart Festu cítili co nejlépe a měli dostatek prostoru a času vychutnat si kávu a drinky na maximum.

Paralelní Polis
Tel:
Dělnická 43
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: