Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
května

Dny Jeruzaléma

Dny Jeruzaléma

zpět na výpis akcí
 

Dramaturgie letošního ročníku festivalu DNY JERUZALÉMA se zaměřuje hlavně na mladé jeruzalémské hudebníky.

Začátek:25. 05. 16
Konec:29. 05. 16
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 20:00
Kategorie: kultura|hudba

Od 25. do 29. května se v Praze v prostorách Tiskárna na Vzduchu ve Stromovce vystřídají prvotřídní jeruzalémští muzikanti mnoha vyznání, nejen stylových. Kromě ADI budou jistě výrazným lákadlem uskupení Echo&Tito, které podpoří energické duo Malox. Zaujme i mladá kapela Beta Zinq, rapper Muhammad Mughrabi, nebo energické seskupení OSOG.

Dojde i na kulinární umění jeruzalémských kuchařů, poprvé se objeví stánky s lokálními produkty, mladí designéři a pozornost jistě přitáhnou i zástupci jeruzalémské skateové komunity. Součástí Dnů Jeruzaléma budou i filmové projekce, besedy a přednášky a premiéru bude mít také dětský program.

Program festivalu prokáže, že tři tisíce let historie města potvrzuje Jeruzalém jako místo, kde je nezpochybnitelný prostor pro vzájemné poznávání a obohacování judaistické, křesťanské i islámské kultury. Vstup na celý festivalový program je zdarma. 

Tiskárna na Vzduchu
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: