Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Celosvětově proslulý bubenický ansámbl z japonského hlavního města bubenického řemesla Prefektury Nara v Praze.

Datum:09. 11. 16
Cena:od 890 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|hudba

Se svou novou show BAKUON se postupně představí v Brně, Zlíně, Ostravě, Hradci Králové a Praze!

U nás velice oblíbená parta japonských bubeníků zde již po řadu let beznadějně vyprodává sály a opět se tak můžeme těšit na nezapomenutelný zážitek. Jejich strhující představení Heartbeat "Shin-on“, "Matsuri – Fiesta", "Gamushara - The Beat Of Courage" či "Rojyoh -The Beat On The Road“ byla naprosto jedinečným zážitkem, bubeníci si vždy svou propracovanou audio – vizuální kompozicí doslova podmaní publikum, což se jim u nás naposledy podařilo i před dvěma lety svou poslední show k oslavě 20-ti letům na světových pódiích – Raion – Howl of Lion.

Nová show Yamata – BAKUON je inspirována tlukotem srdce - mocným rytmem, který rezonuje hluboko v našich srdcích. “Jedná o jedinečný příběh všech živých bytostí, který rezonuje skrz generace. Hlavním tématem našeho nového programu je příběh silného a nepřetržitého rytmu – tlukotu srdce, který je ukryt v každém z nás od narození až po současnost. Všichni živí tvorové jakožto nositelé toho zvuku, jsou součástí tohoto příběhu“. \ 

Jak tvrdí zakladatel souboru Masa Ogawa: „Vyprodané sály jsou vždy tím nejlepším impulsem a inspirací k neustálému zlepšování a tréninku, a také k tvorbě nových představení“. Bubeníci tak ve svém domovském městě Nara v japonských horách opět poctivě cvičili a zdokonalovali tělo i ducha, aby byla jejich nejnovější neuvěřitelně silná show dovedena k naprosté dokonalosti!

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: