Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
června

BezeZbytku

Food Event

zpět na výpis akcí
 

Festival zaměřený na vaření beze zbytků a představení nových trendů v gastronomii

Datum:11. 06. 16
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|ostatní

Přijďte se inspirovat na food festival BezeZbytku, kde vám ukážeme jak neplýtvat potravinami při vaření, jak je správně uchovávat, proč znát jejich původ a složení.
Budete moci ochutnat nové směry ve stravování jako je např. raw food, superfood, veganská, vegetariánská či paleo strava. Ukážeme vám, jak používat a pěstovat čerstvé bylinky, jak zapracovat do našeho jídelníčku vše, co nabízí příroda kolem nás.

Food festival BezeZbytku je určen pro širokou veřejnost a není ničím jiným než pokračováním toho, co praktikovali již naši předci. Prostě návodem, jak používat zdravý selský rozum nejen při vaření, ale i stravování. Součástí festivalu budou i ukázky pěstování zeleniny ve městě, kompostování, včelaření a další.

Food Event
Tel: 776 312 538
Hořejší nábřeží
Praha 5
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: