Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
července

Hollywood Night XXL

Prague Proms

zpět na výpis akcí
 

Koncert v rámci festivalu Prague Proms.

Datum:20. 07. 16
Cena:od 450 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty

Celý tucet Hollywoodských nocí se naplní tou letošní, kterou pro Vás chystáme se zvláštní péčí.... Už sám název - Hollywood Night XXL - napovídá, že se , pokud se rozhodnete přijít, zdržíte déle, než jste byli zvyklí. Přidáváme totiž jednu přestávku a jeden blok soundtracků navíc. A hodláme vás přizvat , coby hostující dramaturgy , k sestavení poslední části koncertu podle vašeho přaní. Nabídneme 20 titulů, těch nejslavnějších, které jsme za dvanáct let odehráli, a vy vyberete osm z nich. Věřím, že se nám společně podaří namíchat opravdu silný koktejl, který potěší vás i nás! Dirigentem pro letošní rok bude Jeremy Winston, který přiveze z USA svůj skvělý sbor a sólisty. Pokud by vám chyběl démonický a pražským publikem milovaný Carl Davis, vězte, že společně oslavíme v září jeho osmdesátiny. A to v Praze, navíc jeho nejoblíbenějším programem - BEATLES NIGHT!

Jeremy Winston, dirigent
Český národní symfonický orchestr
Jeremy Winston Chorale

Program koncertu

Ben Hur
Teorie všeho
Chyť mě, když to dokážeš
Zvíře
Gran Torino
kazatelova žena
Láska nebeská
Návrat do Cold Mountain
Osm hrozných
Nespoutaný Django
E.T. - Mimozemšťan
Romeo A Julie
Butch Cassidy a Sundance Kid
Ray
Mission: Impossible
Forest Gump
Happy Feet
Kill Bill

You can look forward to a whole dozen Hollywood Nights packed onto this year’s handpicked programme... Just the name Hollywood Night XXL suggests you might be in store for a longer night than usual - and you wouldn’t be wrong. A further break will be added to the programme this year along with one extra block of soundtracks. Plus we plan to call on our esteemed guest dramaturges to piece together the final part of the concert just the way you imagine it. We’ll be offering 20 of the most famous tracks played over the past twelve years and you have the chance to select eight of these. Hopefully together we’ll be able to concoct the perfect cocktail to satisfy all those involved! Jeremy Winston will be stepping in as the conductor for this year’s event, bringing with him an excellent choir and soloists from the USA. And in case you’re already distraught about the absence of our much-loved Carl Davies, we’d like to reassure you that we’ll have the chance to celebrate his 80th with him when we host BEATLES NIGHT in Prague in September!

Jeremy Winston, conductor
Czech National Symphony Orchestra
Jeremy Winston Chorale

Programme

Ben Hur
The Theory of Everything
Catch Me If You Can
L´Animal
Gran Torino
The Preacher´s Wife
Love Actually
Cold Mountain
The Hateful Eight
Django Unchained
E.T.: The Extra-Terrestrial
Romeo and Juliet
Butch Cassidy and Sundance Kid
Ray
Mission: Impossible
Happy Feet
Kill Bill

Obecní dům
Tel:
Náměstí republiky 5
Praha 1
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: