Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
dubna

Velká jarní cyklojízda

Pražské cyklojízdy

zpět na výpis akcí
 

Hup na své dvouduševnělé oře!

Datum:16. 04. 16
Čas:13:00 - 16:00
Kategorie: sport|běh a kolo

Loni jsme křtili Blanku, letos pozdravíme zachráněný Libeňský most a v cíli si zatrsáme na narozeninách Radia Wave.

Sejdeme se v sobotu 16. dubna tentokrát už ve 13.00 na náměstí Jiřího z Poděbrad před kostelem, odkud zanedlouho vyrazíme. 

Detailní trasu zveřejníme až po získání všech povolení. Nyní však prozradíme, že se projedeme po Libeňském mostě a cyklojízdu zakončíme na náměstí Winstona Churchilla (před VŠE) kvůli nedaleké afterparty, na kterou jste všichni zváni. Radio Wave slaví 10 let a my budeme slavit s nimi - Radio Wave Opening Session (vstupné zdarma).

Radio Wave otevírá nové vysílací studio na Vinohradské třídě a přilehlá Balbínova ulice se promění v pěší zónu a hudební scénu. Zahrají vám: Monika Načeva & Karaoke Tundra, Hugo Toxxx, SCHWARZPRIOR, KOVADLINA, Lo/ve, Pretty Old Sound, ROLE a Dj’s Radia Wave. 

Jakékoliv projevy originality od kostýmů po vozítka, stejně jako účast seniorů, rodin s dětmi a mluvících papoušků jsou jako vždy jen vítány!

 

Pražské cyklojízdy
Tel:
náměstí Jiřího z Poděbrad
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: