Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
dubna

Noční inline jízda Prahou

Inline zóna

zpět na výpis akcí
 

Rád bruslíš? Máš rád zábavu? Máš rád dobrodružství?

Datum:21. 04. 16
Cena:Zdarma
Čas:20:10 - 22:00
Kategorie: sport|ostatní

Lokalita: Stezka Modřany- Palackého náměstí

Moc se omlouváme, ale díky neúspěšnému jednání s policejními složkami a úřady jsme byli nuceni jízdu přesunout na stezku podél Vltavy.

Sraz je na břehu Vltavy vedle nádraží Modřany.sraz Modřany

Cílem projížďky je:
Chceme aby si všichni odnesli příjemný nevšední zážitky, vytvořili dobrou přátelskou atmosféru a skvělou světelnou show.  Motto akce: Rozzař sebe, své brusle i svůj úsměv. 

Jak tedy bude čtvrteční jízda probíhat?

Ve 20:10 –  sraz na břehu Vltavy u nádraží Modřany, využijeme asfaltového plácku a travnatého břehu. Prosíme o dodržování čistoty. 

Ve 20:30 – start, nebudeme dělat humbuk reprobednami ani startovací pistolí. Máte určitě chytré telefony, tak odstartování napíšeme na událost + případné další organizační pokyny. Trasa povede cyklostezkou podél Vltavy, v tomto směru by neměly být žádné prudké sjezdy, ale prosíme dbejte nejvyšší opatrnosti. Nechceme žádnou hromadnou havárii. Zdravotnická služba bude pro jistotu k dispozici. Číslo zveřejníme. Jízda povede za provozu cyklostezky proto prosíme buďte ohleduplní k dalším účastníkům provozu, zejména cyklistům. Počet účastníků je omezen na 600.

Cíl:  Palackého náměstí. Abychom předešli tlačenicím, tak by bylo vhodné skončit na Palackého náměstí, kde se můžete rozhodnout zda využít některé z tamějších hospod, nebo posezení na náplavce, nebo si prodloužit projížďku a vyrazit v menších skupinkách dále do města. Skončit můžete kdekoli. 

Soutěže: S partnerem noční jízdy proběhne soutěž o nové brusle. Pravidla ještě zveřejníme, ale nejspíše zvítězí nejlépe a nejvíce osvětlený bruslař s nejvíce LIKE u fotografie.

Registrace zde.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: