Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
května

Koncert pro největšího Čecha Karla IV. a nejmenšího ...

Divadlo Spejbla a Hurvínka

zpět na výpis akcí
 

Oslava 700. výročí od narození Karla IV. a 90 let od narození Hurvínka

Datum:02. 05. 16
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, hudba

Před sedmi sty lety 14. května 1316, se narodil jedenáctý český král Karel IV. a 2. května 1926, před devadesáti lety, se narodil miláček čtyř generací dětí i dospělých Hurvínek, který si získal své příznivce doma i v zahraničí.

K jejich poctě Divadlo S+H, spolu s kapelou studentů a absolventů školy Jedličkova ústavu THE TAP TAP, která si též našla své příznivce u nás i v zahraničí, uskuteční v den Hurvínkových devadesátin

Chceme oslovit diváky bez rozdílu věku, napříč generacemi, současně oslavit dva výjimečné Čechy a humornou formou připomenout význam jubilujícího Karla IV. To vše za pomocí jak repertoárových i pro tento účel nastudovaných písní hudebníků The Tap Tap i dialogů loutkových protagonistů. Ti budou propojovat koncert nejen jejich typickými rozpravami, ale i jevištní akcí se samotnými hudebníky.

Forum Karlín
Tel: 224 316 186
Pernerova 51
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: