Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
března

Festival BAZAAR

Alfred ve dvoře

zpět na výpis akcí
 

Mezinárodní festival současného tanečního a pohybového divadla

Začátek:18. 03. 16
Konec:20. 03. 16
Cena:od 50 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, vizuální umění

Festival představí provokativní vize celkem 24 umělců ze 14 zemí střední, východní a jižní Evropy, kteří ve svých projektech zkoumali identitu v umění a pohybu, jež je hlavním tématem celého festivalu. 

Program festivalu tvoří řada exkluzivních večerních představení hostujících souborů a umělců, několik workshopů, přednášek a neformálních setkání.

Vrcholem festivalu bude Sobotní Bazaar, na němž se v rámci komplexní scénické instalace v průběhu několika hodin představí v krátkých ukázkách výzkumná díla všech umělců zapojených do projektu Identity.Move!

Vedle pořádajícího divadla Alfred ve dvoře se festivalové události odehrají i v divadle Ponec, Studiu ALTA a Parkhotelu Praha.

Alfred ve dvoře
Tel: 233 376 985
Po Praze
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: