Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
března

Sněhová královna - Premiéra

Státní opera

zpět na výpis akcí
 

Známá pohádka dánského spisovatele Hanse Christiana Andersena o nepřekonatelné síle přátelství.

Datum:03. 03. 16
Čas:19:00 - 21:35
Kategorie: kultura|divadla

Krutá královna očarovala chlapce Kaje pomocí jednoho malého střípku z kouzelného zrcadla a uvěznila ho ve svém světě, kde není místo pro lásku. Známá pohádka dánského spisovatele Hanse Christiana Andersena o nepřekonatelné síle přátelství, které je schopno porazit zlo v jakékoli podobě, se vepsala do srdcí nejednoho čtenáře či diváka. Známý příběh byl zpracován hned v několika verzích, ať už filmových či divadelních. Baletní verzi tohoto díla vytvořil slavný anglický choreograf Michael Corder v roce 2007 pro Anglický národní balet na hudbu Sergeje Prokofjeva. Nyní bude mít české publikum příležitost vidět tuto úspěšnou inscenaci i na naší první scéně.

Státní opera
Tel: 224901780
Wilsonova 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: