Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
března

Jarní Foodie Market a Networking

Chefparade +

zpět na výpis akcí
 

Přijďte s námi oslavit příchod jara tak, jak to máte nejradši – jídlem a ve společnosti těch, kteří ho milují stejně jako vy.

Datum:26. 03. 16
Cena:99 Kč
Čas:13:00 - 19:00
Kategorie: gastro|ostatní

Stejně jako na začátku nového roku, i teď se sejdou milovníci jídla, foodblogeři, malí podnikatelé a další inspirativní osobnosti z oblasti gastronomie. 

Chcete ochutnat něco nového? Chcete ostatním přinést ukázky tvých receptů? Chcete se seznámit s novými lidmi? Dorazte na jarní foodie market a networking a odstartujte jaro jaksepatří.

KDY: 26. 3. 2016, 13:00
KDE: Chefparade Holešovice
VSTUP: 99 Kč
REGISTRACE: http://goo.gl/forms/zNkDZ6w8Y4
Vyplňte prosím vaše údaje a zaplaťte částku za účast na kurzu na náš účet nejpozději do 5 dnů. Číslo účtu pro platbu: 2700924975/2010. Do poznámky k platbě napište své příjmení a "Jarní Foodie Market".

PROGRAM
Sledujte náš Facebook i tuto stránku události pro více informací o podrobném programu, seznamu prodejců i o jejich nabízeném menu.

FOODIE MARKET 13:00 - 17:00
Foodie Market začíná po obědě, ale pozor! Moc to s ním nepřehánějte, ať vám zůstane místo na to, co si pro vás připravili začínající i pokročilí kuchaři, cukrářky nebo foodblogeři. 

NETWORKING 17:00 - ??
Jestli se říká, že jídlo sbližuje, o vínu to platí dvojnásob. Po 17:00 si připijeme na zdraví a bude dost času i prostoru na to, abychom mohli probrat všechno, co nás ve spojitosti s jídlem, podnikáním a dalšími tématy napadne.

PŘIHLASTE SE: http://goo.gl/forms/zNkDZ6w8Y4
Nezapomeňte se přihlásit! Nezáleží na tom, jestli plánujete mít na Foodie Marketu svůj vlastní stánek nebo se chcete jen přijít podívat a ochutnávat. Bez registrace nedostanete všechny potřebné informace a hlavně se může stát, že pro vás nezbyde místo. A to přece nechcete :)

Za vstupné 99 Kč nezískáte jen možnost zkusit nové pokrmy a chutě, ale taky poukázku do specializovaného e-shopu Chefshop.cz, kde najdete vše od surovin k vaření přes pánve, roboty a nože až po kuchařky. Myslíme i na pitný režim a všichni účastníci mají po celý den zajištěnou vodu.

Chefparade +
Tel: 739451492
Bubenské nábř. 306/13
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: