Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
dubna

DE:CLONE by Toni & Guy

Slovanský dům

zpět na výpis akcí
 

Den plný česání a líčení od profíků zdarma

Datum:16. 04. 16
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: lifestyle|Beauty, Móda

Celodenní event je určen pro více než 7 000 milovníků módy, kteří svůj styl teprve hledají nebo chtějí načerpat novou inspiraci. Celým dnem vás provede ambasadorka akce Jenovéfa Boková. 

Stylisté Toni & Guy zde budou zdarma vytvářet účesy dle posledních trendů a Douglas make-up artisté líčit.

Součástí budou také unikátní fashion pop-up stores, kde módní značky odprezentují své aktuální kolekce oblečení, doplňků a kosmetiky.  To vše doplní moderní umění, hudba, design a workshopy s vybranými trendsettery ze světa módy. 

Event rozhodně není určen jen pro ženy. Připravena bude také sekce s pánskou vlasovou kosmetikou Toni & Guy, horkými tipy ze světa módy pro muže a jedinečný barber shop. 

Vstup je zdarma, stačí být starší 16ti let a registrovat se. Rezervace na make-up a vlasy budou spuštěny 2 týdny před akcí.

Nebuď módní klon, přijď podtrhnout svůj styl a vystoupit z řady!

Slovanský dům
Tel: 604904081
Na Příkopě 22
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: