Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
února

Slavnostní otevření kavárny

Kavárna Plechárna

zpět na výpis akcí
 

Volnočasové centrum Plechárna zažívá restart! A začíná se kavárnou!

Datum:23. 02. 16
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: gastro|kavárny

Cappuccino. Masala. French press. Zelené maté. Domácí limonády. A to zdaleka není vše. Ano, je to tak. Kavárna Plechárna je otevřená! Přijďte to s námi oslavit u šálku dobré kávy a občerstvení. 
 

Plechárna vznikla přestavbou dřívější kotelny/auto dílny a nyní plní roli kulturní a volnočasové osvěžitelky Prahy 14. Je nejen skvělou možností pro místní obyvatele, ale i krásným výletním místem pro všechny z Prahy a okolí. 

Kromě krásné již fungující kavárny s nabídkou vynikající kávy i v alternativních podobách jako je frenchpress, drip, flat white a mnoho dalšího, otevíráme brzy i celé prostory - skate halu, sportovní halu, malý sál, ateliér, sdílenou kancelář, dětský koutek, komunitní zahradu, grilovací koutek a mnoho dalšího. 

Kavárna Plechárna
Tel: 230 233 840
Bryksova 1002
Praha 14, 198 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: