Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

​ Bubínky, řehtačky, trumpetky aj. s sebou.

Datum:09. 02. 16
Čas:16:00 - 19:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

22. Břevnovský masopustní průvod vyrazí Břevnovem v úterý 9.2.2016 a i letos bude mít svůj začátek u KC Kaštan, Bělohorská 150, kde se budou moci všichni občerstvit před tím než průvod vyrazí. Sraz masek je v 15.45. 

V 16 hodin bude uděleno panem starostou Prahy 6 maskám masopustní právo a průvod se vydá za náležitého veselí masek i ostatních občanů na svoji cestu po Bělohorské ulici až k hotelu Pyramida. 

Průvod budou doprovázet bubeníci a další hudebníci. Dorazí i kejklíř Vítek se svoji družinou a dlouhorukými Chudadly a další maškary. Masopustní veselí bude ukončeno u hotelu Pyramida, kde na vás čeká pravá česká zabijačka s posezením, hudbou a tancem. Pro děti bude připraveno divadlo, budou si moci vyzkoušet své dovednosti v žonglérské škole kejklíře Vítka a na závěr večera shlédnout jeho ohňovou masopustní show.

Čerstvé jitrničky, jelita, tlačenka, polévka, guláš a jiné. A samozřejmě pivo a teplé nápoje.

Dětské masky v průvodu dostanou dárky a nejlepší budou oceněny. 
 

KC kaštan
Tel:
Bělohorská 150
Praha 6 Břevnov, 16900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: