Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
října

Zucchero live 2016

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Jeden z nejrespektovanějších zpěváků, skladatelů a kytaristů vystoupí po pěti letech v Praze!

Datum:12. 10. 16
Cena:od 1 490 Kč
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Spolupracoval s největšími hvězdami populární, rockové i operní scény - se Stingem, Rolling Stones, Michaelem Jacksonem i Lucianem Pavarottim a jeho hity jako "Senza Una Donna", "Baila Morena" "Diamante", "Wonderful World" nebo "Everytime You Go Away" znají posluchači na obou stranách Atlantiku.
Mezi jeho "nejzásadnější" alba patří Blue's a Oro Incenso E Birra, jež zpěvák roku 1990 zčásti přezpíval do angličtiny a souhrnně vydal pod názvem Zucchero Sings His Hits In English. Kompilace přinesla hity jako Diamante, Overdose (d'Amore), Wonderful World nebo duet s Paulem Youngem Senza Una Donna ("Without A Woman"), asi nejslavnější Zuccherovu skladbu dodnes, která si podmanila doslova celou Evropu.

Na vrcholky hitparád Zucchera okamžitě po vydání katapultovala i píseň Baila Morena z alba Shake (2001) a s milióny prodaných kopií se zpěvák zapsal do hudební historie i s albem Zu & Co (2004) - kolekcí duetů s hudebními veličinami jako B.B. Kingem, Milesem Davisem, Stingem nebo Ericem Claptonem.

 

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: