Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
května

Bohemian BBQ 2016

Bohemian BBQ

zpět na výpis akcí
 

Soutěž Bohemian BBQ.

Začátek:21. 05. 16
Konec:22. 05. 16
Čas:18:00 - 17:00
Kategorie: gastro|festivaly

V květnu se můžete těšit již druhý ročník mezinárodní barbecue soutěže Bohemian BBQ. Soutěž bude opět pod záštitou Kansas City Barbeque Society (KCBS).

Vzhledem k posunutí termínu z podzimu na jaro a tím pádem i kratšímu času pro organizaci, bude letošní akce pouze soutěží bez dalšího doprovodného programu. Očekáváme účast zástupců z cca 12 zemí. 

V sobotu okolo poledne přijedou zahraniční týmy a začnou stavět své zázemí. V odpoledních hodinách si připraví maso a první kousky půjdou na gril již v sobotu večer a v noci. Budou grilovat přes noc tak, aby bylo maso hotové na odevzdání odborné porotě v půlhodinových intervalech od 12. hodin (v neděli). Po odevzdání poslední kategorie v 13,30 bude možná ochutnávka veřejnosti, která bude zcela v režii jednotlivých týmů. 

Vyhlášení výsledků soutěže bude naplánováno na 16:30 hodin.
Hladovým návštěvníkům se pokusíme zajistit několik stánků s jídlem (ne ve velikosti food festivalu!) a můžete se těšit na skvělé pivo. 

Bohemian BBQ
Tel: 777 639 690
Náplavka Smíchov
Praha 5
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: