Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
září

Foodparade

Foodparade

zpět na výpis akcí
 

Festival jídla a pití

Začátek:03. 09. 16
Konec:04. 09. 16
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

CO JE FOODPARADE
Foodparade je festival jídla a pití. V zahradách Trojského zámečku rozprostřeme desítky stánků plných kuchařů známých luxusních restaurací i nadšenců z menších kuchyní. Každá restaurace představí své degustační menu, aby návštěvníkům zprostředkovala nejlepší zážitek z jejich kuchyně.
Akce je spojena s bohatým doprovodným programem a vše se nese v duchu uvolněné atmosféry.

ČÍM SE FOODPARADE LIŠÍ OD OSTATNÍCH FESTIVALŮ?
Na Foodparade můžete vyrazit s dětmi, přáteli i domácím mazlíčkem. Festivalu totiž kraluje uvolněná a přátelská atmosféra, která je pro chvíle s blízkými jako dělaná. Součástí areálu je dětský koutek se zábavným programem a pikniková louka, na které si můžete odpočinout ve stínu stromů a v klidu si vychutnat delikatesy. Můžete si přinést vlastní deku, nebo vám ji rádi zapůjčíme.

JAK TO NA FOODPARADE FUNGUJE?
V areálu české peníze neplatí. Tady se nakupuje za speciální festivalovou měnu „chef“. Těmi se můžete vybavit hned při vstupu na Foodparade a poté vám zásoby rádi doplníme v našich směnárnách rozmístěných po areálu. 1 chef má hodnotu 20 Kč.

I U STÁNKŮ NA ÚROVNI
Jsme tady pro gurmány a milovníky delikates. Proto vám všechny pokrmy naservírujeme na porcelánovém nádobí a příbor bude také jako v restauraci.

Otevírací doba: sobota 10.00 – 21.00, neděle 10.00 – 18.00

Foodparade
Tel: 777 104 247
U Trojského zámku 4/1
Praha, 17100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: