Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
ledna

A. P. Čechov, Když teče do bot - Premiéra - Vyprodáno!

Divadlo Viola

zpět na výpis akcí
 

Když teče do bot bude inscenace zahrnující v sobě čechovovské humoresky a aktovku Jubileum.

Datum:28. 01. 16
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

Hrají: Taťjana Medvecká, Lilian Malkina, Jaromír Meduna, Lukáš Jurek
Režie: Lída Engelová

Stále nové inscenace Čechovových her zaplňují jeviště divadel všech kontinentů. Knihkupectví nabízejí stále nová vydání různých výborů Čechovových povídek. Důvod je prostý - děl tohoto génia stručnosti, humoru a laskavosti není nikdy dost. Viola je snad jediné divadlo na světě, které umožňuje zabývat se méně známými humoreskami a jednou známou aktovkou A.P.Čechova už potřetí. Po večeru neuvěřitelně směšných příběhů o lásce Tisíc a jedna vášeň (inscenace se na jevišti Violy a na zájezdech hrála třináct let) a večeru neuvěřitelně směšných příběhů o smolařích Nějak se to zvrtlo (po devíti letech stále na repertoáru) přicházíme tentokrát se závěrečným dílem našeho čechovovského triptychu pod názvem ,,Když teče do bot". Téma zdramatizovaných humoresek i aktovky odpovídá názvu.

V posledním dílu našeho triptychu se opět setkáte s nešťastníky, kterým teče do bot, ale snaží se jako v Románu s basou, Rozmluvě člověka se psem, Komikovi, nebo se stávají rozklepanou huspeninou jako v Kýchnutí nebo Mstitelovi. Korunu všem tragickým eskapádám nasadí aktovka Jubileum.

Inscenace je určena všem, kdo mají rádi vtip a nečekaná překvapení.

 

Divadlo Viola
Tel: 224 220 844
Národní třída 7
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: