Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Mezinárodní veletrh pracovních příležitostí

Začátek:10. 03. 16
Konec:11. 03. 16
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: poznání|veletrhy

Veletrh JOBS EXPO osloví během pouhých dvou dnů tisíce uchazečů o práci, jednotlivé vystavující firmy mají možnost nejen kvalitního výběru, ale též seriozní propagace své značky a představení se jako dobrého a solidního zaměstnavatele.

Každoročně probíhají během veletrhu desítky zajímavých přednášek a workshopů. Nezbytnou součástí veletrhu JOBS EXPO bude velmi pestrý doprovodný program.

Návštěvníci si budou moci bezplatně také vyzkoušet s odborníky na slovo vzatými například pracovní pohovory, správné sepsání svého životopisu, motivačního dopisu, naučí se vypočítat si čistou mzdu, dostanou rady jak nenaletět při podpisu pracovní smlouvy či jak vyjednávat o platu a benefitech, ověří si, zda li by zvládli pohovor v cizím jazyce, například v německém, anglické nebo francouzském. 

Otevírací doba:
Čt - Pá 10:00 - 18:00 hod.

Incheba Praha spol. ...
Tel: 220103112
Areál Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: