Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
února

Ladislav Zibura: 40 dní pěšky do Jeruzaléma

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

Poutnický rock'n'roll (stand up + projekce)

Datum:08. 02. 16
Cena:150 Kč
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura|kina, ostatní poznání|

První cestovatelský stand-up v dějinách poutnictví a jediná cestovatelská projekce, která urazí úplně všechny návštěvníky.

Ladislav se vrací do Prahy už pošesté, aby objevil tajemství šalin, které jezdí pod zemí a aby zase vyprodal kino Aero.


Ladislav Zibura jednou v létě sbalil svůj život do 12 kilogramů, hodil batoh na záda a vypravil se pěšky do Jeruzaléma. Bez mapy a orientačního smyslu se mu podařilo ujít 1400 kilometrů napříč rozpálenou krajinou Turecka a Izraele, stanout pod Zdí nářků a prožít největší dobrodružství svého života. Jeho cesta je příběhem omylů, pozoruhodných setkání, šťastných i nešťastných náhod, puchýřů a opruzenin. Těšit se můžete na vyprávění cynického kavárenského povaleče, který vám svým laskavě nekorektním humorem dokáže, že poutník rozhodně nemusí být katolík, asketa ani nudný člověk.

BLONĎATÝ ROŠŤÁK LADISLAV:

Přestože Ladislav miluje společnost a lidi, už 4 roky každé léto tráví v osamění. Mimo Jeruzaléma pěšky vyrazil do Santiago de Compostela a Říma, na kole pak k Severnímu moři a nazpět. Když v únoru pozval své brněnské přátele do kavárny na promítání fotek z cest, přihlásilo se mu na Facebooku 2400 lidí. A tak se rozhodl si ve 22 letech splnit svůj sen – objet republiku a vyprávět lidem o největším dobrodružství svého života. Během letní pauzy o svých cestách napsal knihu pro Albatros a nyní se vrací v plné síle, aby v turné pokračoval.

VSTUPNÉ:
150/120 Kč (slevu pro studenty můžete získat na pokladně kino Aero, Bio Oko a kino Světozor)
 

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: