Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
ledna

Galadegustace

Palác Žofín

zpět na výpis akcí
 

Tradiční a největší výstava vín a destilátů z celého světa.

Datum:28. 01. 16
Cena:590 Kč
Čas:13:00 - 20:00
Kategorie: gastro|ostatní

Dne 28. ledna 2016 se uskuteční již 16. ročník prodejní výstavy vín a destilátů Galadegustace palác Žofín 2016. Jde o největší akci svého druhu v České republice, která se bude letos poprvé konat v noblesních prostorách paláce Žofín.

Na galadegustaci představíme vína a destiláty z celého našeho portfolia.

Mezi vystavovateli nebudou chybět ani ikonická vinařství, jako jsou například Vega Sicilia, Marqués de Murrieta, Codorníu, Banfi, Barone Ricasoli, J. J. Prüm, Dr. Bürklin-Wolf, F. X. Pichler, Santa Rita, Robert Mondavi a další.

Samozřejmě se objeví i zástupci z České republiky včetně Vinaře roku 2015 – Mikrosvín Mikulov.

Těšit se můžete i na nová vinařství nebo novinky z řad prémiových destilátů. Jednou z těch největších bude vodka Stolichnaya.

Prezentovat budeme také celý sortiment vlastních značek, které vyrábíme spolu se Zámeckým lihovarem v Blatné (Baron Hildprandt, Altfernet).

Součástí výstavy bude 2. ročník sommelierské soutěže Premier Prix de Sommelier pořádané pod záštitou Asociace sommelierů ČR a rovněž exkluzivní přednášky pod vedením uznávaných barmanů:

Mattía Cílía – Tito's vodka
Erik Möller – international brand ambassador značky Xanté
Joanne Moore - master destiler z G&J Distillers (Greenall´s, Opihr, Bloom, Dubliner)

Palác Žofín
Tel: +420 224 932 943
Slovanský ostrov 226
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: