Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

The Amazing Cabaret Rouge

MeetFactory

zpět na výpis akcí
 

Rozmanitý kabaret THE AMAZING CABARET ROUGE je známkou večera, kde se prolínají všechny žánry a všechny komunity.

Datum:31. 12. 15
Cena:od 1 890 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Jedna z nejfantasknějších, nejjedinečnějších a nejextravagantnějších evropských scén. Směs zvuků, představení, vystoupení ojedinělých a neuvěřitelných umělců. Bal Fetish, Territoire Queer, Electro party, Freaks Parade a Baraque Mutante - využijte výjimečné přítomnosti CABARET ROUGE v Praze a prožijte jednu z nejbláznivějších oslav příchodu Nového roku ve vašem životě. Vše pro vás připravilo patnáct DJ’s v různě se prolínajících stylech na 2 dance floors, v couple rooms, play rooms, restauraci, a to v rámci večera, kdy vše pulzuje v rytmu jednotlivých představení, módních přehlídek, side shows, burlesek, kabaretu, cirkusu, videoprojekcí a živých kapel.    

UPOZORNĚNÍ: The Amazing Cabaret Rouge je večer, kdy diváci, umělci a performeři spolu dohromady vytvářejí představení. Obrovské živoucí, smyslné, excentrické a fantaskní glamour umělecké dílo! Pro večer je třeba přizpůsobit oděv. 

POVINNÝ DRESS CODE, i pro ty, co si zakoupili vstupenky v předprodeji.   

Fotoaparáty a videokamery pouze na předběžné povolení. 
Nezletilým vstup zakázán.   

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: