Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

Silvestr v šapitó

Letní Letná

zpět na výpis akcí
 

Protančete se s námi na parketě vytápěného cirkusového šapitó do roku 2016.

Datum:31. 12. 15
Cena:od 450 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Užijeme si velkolepý SILVESTR a cirkus plný swingu, tance, akrobatických čísel, šarmu a nedbalé elegance. Vše s radostí a úsměvem. Přesně tak, jak to máme všichni rádi !

V excelentní show na závěr roku vystoupí elitní formace sólistů orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky fenomenální MELODY BOYS, swingová jednička českých tanečních škol legendární ZIG ZAG TAP & SWING, extratřída francouzského nového cirkusu umělci souboru ACOREACRO, pionýr českého electroswingu DJ MACKIE MESSER nebo špičkový párty kouzelník DJ MIKKIM. V bohatém programu se dále objeví: ceněný londýnsko pražský projekt BEAT DIPLOMACY, electroswingová paráda DJ JAMES WING a DJ MARIONETTE, starosvětská atmosféra cirkusu, taneční parket v manéži v šapitó, maringotka plná dobrot a mnoho milých překvapení.

PROGRAM bude průběžně aktualizován.
SILVESTROVSKÉ ŠAPITÓ je VYTÁPĚNÉ po celý večer.
NEVÁHEJTE - kapacita stanu je z důvodu pohodlí na parketě striktně omezena. Začínáme v 19:00

Cena vstupenky pouze na hudební program - 470,- Kč v předprodeji / 450,- Kč na místě. Při zakoupení vstupenky na silvestrovské představení Klaxon od 17:00 hudební program za pouhých 300,- Kč.!

Výstaviště Praha
Tel: 605321906
Výstaviště 67
Praha 7, 17090
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: