Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
března

Mandrage

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Mandrage přichází s novým albem! 

Datum:23. 03. 16
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Přestože vznikli v klubech, stále je to táhlo více k mainstreamu, až se postupně stali jednou z nejúspěšnějších tuzemských mladých skupin. Nyní přicházejí s aktuálním albem, které pokračuje v nastoleném trendu. Je svižnější a tanečnější a muzikanti o něm hovoří jako o opravdu první mainstreamové nahrávce ve své diskografii.

Řeč je o skupině Mandrage a jejich novince Potmě jsou všechny kočky černý, které vychází v pátek 20. listopadu u Universal Music. Na desetipísňovou kolekci dohlíželi tentokrát dva producenti: Armin Effenberger a Ecson Waldes. „Vždycky jsme chtěli být popová kapela, ale pokaždé jsme skončili v půli cesty.

Tentokrát máme pocit, že se nám to podařilo,“ prozrazuje kytarista Pepa Bolan. Novinkové album hudebníci záměrně sestavili z rychlých a tanečních písní. Oproti zadumaným předchozím Siluetám na něm není žádný cajdák. Nahrávku Potmě jsou všechny kočky černý Mandrage na jaře podpoří na turné. 

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: