Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
prosince

United Pacool Market

Kongresové centrum

zpět na výpis akcí
 

UNITED ISLANDS na tři dny přejmenují Kongresové centrum Praha na PACOOL

Začátek:18. 12. 15
Konec:20. 12. 15
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| zábava - ostatní

Na našem marketu najdete vybrané dárky: oceněné knihy, hudební CD, šperky, poctivý svařák, stromky, kapry a k tomu skvělé Vánoční koncerty Lenky Dusilové, Moniky Načevy s Michalem Pavlíčkem a kapely Lanugo. Pojďte si to užít s námi! Navíc vás na market nebo domů s dárky, kaprem a stromkem odveze UBER zadarmo. Vstup na market je zdarma, vstupenky na všechny tři koncerty jsou v prodeji jak samostatně, tak i v cenově výhodném balíčku na goout.cz a ticketpro.cz.

Na UNITED PACOOL MARKET, který se koná již tento víkend, 18. až 20. prosince 2015 v Kongresovém centru Praha jsme připravili vás vše, co patří k vánocům. Lesní školku s vánočními stromky, kapry, svařák a originální dárky. Samozřejmostí budou různorodé šperky, například od Lenky Kubů, V.Y.P. Design, Bijoux me, Honzy Horníčka, nebo J Jedle. Kabelky u Art Yvah a Vysnenekabelky.cz, oblečení budete moci zakoupit u Ezmont, Carriboom u sportovní módu pak u WOOX, něco pro nejmenší najdete u Moje výbavička, Regina Design a JakoMáma, české hračky ve stánku Krasohledy.

Pod stromečkem nemůžou chybět ani knihy. Výběr těch nejlepších, oceněných knih Magnesia Litera, najdete spolu s CD různých umělců ve stánku UNITED ISLANDS OF PRAGUE. Bestseller „Pod hvězdami“ od Miloše Vacíka si můžete odnést dokonce podepsaný, v neděli 20. 12. v 17:00 bude na marketu probíhat autogramiáda. Nebudou chybět ani DVD českých filmů a dokumentů z produkce Negativ, hudební CD vydavatelství Slnko records a se svým stánkem humorný časopis Sorry. Pro milovníky starších knih či vinylů nebo například originálních připínacích placek, máme dobrou zprávu. Všechny tři budeme mít zastoupené na našem UNITED PACOOL MARKETU. Skutečný dárek najdete u Člověka v tísni.

Na našem marketu si pochutnáte a najdete dárky pro opravdové gurmety. Před Kongresovým centrem s dech beroucím výhledem na Prahu máme připraveny výborné marmelády z Marmeládové zahrady, delikatesy od Gourmet Partners, sendviče a burgery Dirty Dog, vánočky, bezlepkové pečivo a cukroví z Celozrnné a bezlepkové pekárny David Dvorník, Coffeevan, třeboňské kapry, víno od Vinařství Kubík a Poctivý svařák.

Na UNITED PACOOL MARKET můžete přijet městskou hromadnou dopravou, bude totiž hned u stanice metra Vyšehrad. Pro motoristy bude v místě připravena více než tisícovka parkovacích míst.

PŘIJEĎ NA UNITED PACOOL MARKET A NAKOUPENÉ DÁRKY SI ODVEZ ZADARMO S UBER!

JAK NA TO?
1. Stáhněte si aplikaci do svého telefonu iPhone, Android nebo Windows Phone nebo se zaregistrujte zde.
2. Zaregistrujte se přímo v aplikaci a zadejte promokód PACOOLMARKET.
3. Zadejte místo vyzvednutí a klikněte "Objednat"
Kód je platný na první jízdu do 250 Kč. Platí do 31.1.2016.

O Uber
Uber je mobilní aplikace, která spojuje cestující a řidiče ve více než 360 městech a 60 zemích světa. Jedním kliknutím si můžete objednat vůz a do pár minut jste na cestě. Hotovost ani spropitné není potřeba.
 
Přesný časový harmonogram a line up:

Pátek 18. prosince 2015
Market – otevírací doba
13:00 - 23:30
Open mike stage
15:00 – 20:00

Sobota 19. prosince 2015
Market – otevírací doba
13:00 - 23:30

Open mike stage
14:00 – 19:00

Autogramiády
19:00 Monika Načeva a Michal Pavlíček
20:30 Lanugo
22:00 Lenka Dusilová

Vánoční koncerty
18:00 Monika Načeva a Michal Pavlíček
19:30 Lanugo
21:00 Lenky Dusilová – sólo

Neděle 20. prosince 2015
Market – otevírací doba
13:00 - 23:30

Open mike stage
14:00 – 19:00

Autogramiády
17:00 Miloš Vacík: kniha Pod hvězdami

Kongresové centrum
Tel:
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: