Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
července

Iron Maiden

Sinobo Stadium

zpět na výpis akcí
 

Iron Maiden oznamují koncert v ČR, který se uskuteční v rámci světového turné „THE BOOK OF SOULS“.

Datum:05. 07. 16
Cena:od 1 250 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Půjde o jedinečnou šanci vidět pod širým nebem nový program průkopníků heavy metalu.

NOVÉ ALBUM „THE BOOK OF SOULS“ SE V ČESKÉ REPUBLICE A DALŠÍCH VÍC NEŽ 40 ZEMÍCH UMÍSTILO NA PRVNÍM MÍSTĚ PRODEJNÍCH ŽEBŘÍČKŮ.

Rockové legendy IRON MAIDEN, jejichž nové studiové dvojalbum „The Book of Souls“ debutovalo v České republice na první příčce prodaných alb, se vrátí do pražského Edenu 5. července 2016.

Bruce se ke koncertu vyjádřil takto: „Nemůžeme se dočkat, až se vrátíme na turné. Maiden turné prospívá, a dostat se blíž k našim fanouškům je to, co nás baví nejvíc. Až turné na konci února odstartuje v USA, tak to bude od naší poslední show na Sonisphere ve Velké Británii 19 měsíců, takže už jsme nedočkaví. Bude skvělé opět vidět naše fanoušky v České republice, kde si koncertování vždycky užíváme. “

Sinobo Stadium
Tel: 272 118 100
U Slavie 1540/2a
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: