Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

UV GLOW Silvestr !

Retro Music Hall

zpět na výpis akcí
 

Největší silvestrovská nálož bude v Retro Music Hall.

Datum:31. 12. 15
Cena:od 390 Kč
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Kdo: Richard Reynolds, Brian, Lafayette, Bon Finix, Mio, Lady A, Milan Bílek, Michael C, Mejsi, Hrusha, Pietros, Ergee
Za kolik: 390 Kč předprodej / 450 Kč na místě

Start v 22:00

Největší mejdan, v nejlepší klubu, s nejnašlapanějším line-upem, tak co chceš víc? Oficiální klub Evropy 2 – Retro Music Hall, který se probojoval i mezi sto nejlepších klubů světa (podle ankety International Nightlife Association) – si dovoluje představit svůj program na letošní silvestrovské oslavy. K mání bude široká škála těch nejšikovnějších mužů a žen za DJským pultem. Stavebním kamenem budou ověřená jména jako Richard Reynolds, Brian, Lafayette, Bon Finix, Mio, Lady A, Milan Bílek, Michael C, Mejsi, Hrusha, Pietros či Ergee. Svěží doprovod pak nabídnou naše tanečnice v unikátních kostýmech, o vizuál se postará ultimátní světelný park, kterému dominuje obří LED obrazovka, a naši příjemní barmani s kvalitními zásobami jsou u nás samozřejmostí.

Celá noc pak nese podtitul UV GLOW a bude se těšit barevné rozmanitosti od oblečení až po samotné klubové prostředí. Pojďte s námi vytvořit nezapomenutelnou atmosféru a oblečte na sebe fosforující barvy a další vychytávky, které vtáhnou UW světlo přímo do středu děje. Nezapomeňte tedy být pořádně vidět, protože poslední den letošního roku se musí oslavit, jak se patří, a u nás to bude mít rozhodně grády. Vstup je pak od osmnácti let a v předprodeji jej seženete za 390 Kč. Vidíme se 31. prosince 2015.

Retro Music Hall
Tel: 222510592
Francouzská 4
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: