Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

Silvestr v oblacích

Tower Park Praha

zpět na výpis akcí
 

Oslava ve znamení monumentálního ohňostroje s hudebním doprovodem, luxusní gastronomie a skvělé zábavy.

Datum:31. 12. 15
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Tradičně si hosté mohou vybrat, jestli silvestrovskou noc prožijí v restauraci OBLACA nebo v Observatoři TOWER PARK PRAHA. Rozhodování nebude jednoduché, protože každá oslava bude jedinečná a ponese se v trochu jiném duchu.

V OBLACA restaurantu 66 m nad zemí se v 19 hodin servíruje welcome drink a následně slavnostní šestichodové degustační menu, které sestavil šéfkuchař Rudolf Nikolai z vybraných lahůdek. S hlavou v oblacích, nejkrásnějším výhledem na rozzářenou Prahu a za doprovodu živé hudby stráví hosté poslední hodiny starého roku, které jim zpestří mj. barmani svými delikatesami molekulární mixologie, sommeliér nabídkou nejvybranějších vín a také kouzelník s gastromikromagií. S příchodem půlnoci se přímo za okny OBLACA restaurantu spustí dechberoucí ohňostroj a pohled na stovky dalších po celé Praze.

Observatoř TOWER PARK PRAHA 93 metrů nad zemí otevírá ve 20 hodin a svým hostům nabídne sezení u velkých banketních stolů s nenapodobitelným výhledem. Zároveň se otevřou bary s nabídkou vybraných nápojů v režimu all inklusive a luxusní raut. DJ se postará o zábavu a hudební produkci ve stylu legendárních 80. a 90. let až do časných ranních hodin. Stejně jako v OBLACA restaurantu se i na Observatoři o půlnoci rozzáří okna velkolepým ohňostrojem.
 

Tower Park Praha
Tel: 210320081
Mahlerovy sady 1
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: