Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
listopadu

7. Longboard Salon 2015

MeetFactory

zpět na výpis akcí
 

Longboard Salon je největší prodejní výstavou longboardů ve střední Evropě, kde jednoznačně nesmíte chybět!

Datum:28. 11. 15
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: sport| lifestyle|Nakupování

Během Longboard Salonu máte jedinečnou možnost před Vánoci výhodně nakoupit a hlavně prohlédnout si to nejnovější na trhu od těch největších tuzemských prodejců a českých výrobců, a to vše samozřejmě pod jednou střechou!

Máme předběžně potvrzenou účast největších českých longboard shopů a tuzemských výrobců desek a dalších produktů. Bude to letos na podzim opravdu nabitý! Díky úspěchu posledních několika ročníků a prostoru MeetFactory jsme se rozhodli, že smíchovský Meet Factory bude letos na podzim opět domovem dalšího ročníku legendárního Longboard Salonu. Tento prostor je unikátní a jeden z nejlepších multifunkčních prostorů u nás, známý pro špičkové koncerty, výstavy a nezávislé světové umění. Z technické stránky je pražský Meet Factory špičkový.

Máme pro vás na tento ročník připravené velké věci! Vylepšené prodejní prostory, ty nejžhavější produkty a hlavně bohatý program po celý den již od 10.00 hodin. 

Jako obvykle vám nabídneme možnost prodávat za malý poplatek (50 Kč/kus) vaše použitý kousky (kola, desky, atd.) v populárním Bazaru – a hlavním bodem programu bude opět Mega tombola o longboard ceny za 50 000 Kč, která vyvrcholí na konci Salonu.

Máme nachystané občerstvení od pražských "Grill Bill" workshopy od předních jezdců a českých výrobců, soutěže, projekce longboard videí, Bazar a největší longboard tombolu v ČR, ale hlavně spoustu ježdění na volných prostorách přímo na místě!

Opět proběhne několik soutěží jako například Hippie Jump, Dance contest a další. Nebudou chybět další longboardový vychytávky! 

Vstup: Vstup na LONGBOARD SALON je samozřejmě VOLNÝ! (0 Kč)

 

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: