Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Podzim je tady, blíží se Halloween a Kavárna Kočičí pro Vás připravila akci, na které si užijete obojí!

Začátek:29. 10. 15
Konec:31. 10. 15
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: gastro|ostatní

Od čtvrtka 29. října do soboty 31. října budou v Kavárně Kočičí probíhat Dýňové hody. Naše kuchyň se naplní dýněmi a mimo příjemné podzimní atmosféry pro Vás připravíme každý den jiné dýňové speciality. Samozřejmostí jsou různé varianty dýňových polévek, dýňové quiche a typické dýňové koláče. Naši nabídku ale také rozšíříme o naprosté novinky, jako např. pohankový salát s pečenou dýní, dýňové cupcakes, či salát ze špagetové dýně.

Celé Dýňové hody budou slavnostně zakončeny 31. října ve 20:00 příjemným večerním posezením při svíčkách v našem milém Karlíně, kdy Vám mimo příjemné hudby nabídneme zlatý dýňový hřeb celé akce - pikantní pečenou dýni s česnekovým dipem a domácím pečivem.

Kávové a čajové nadšence čekají také novinky, a to domácí pečený čaj či kávové chai latte.

Přijďte do Kavárny Kočičí nasát podzimní atmosféru, definitivně se rozloučit s létem a užít si posledního venkovního posezení.

Kavárna Kočičí Praha
Tel: 602 325 304
Křižíkova 22
Praha 8, 18000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: