Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
října

Husobraní a Cider Festival

Food Event

zpět na výpis akcí
 
Tip

Smíchovská náplavka opět ožije! Tentokrát přivítá staročeské husí hody a oslavy jablečného cideru, Husobraní a Cider Festival.

Datum:17. 10. 15
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

V sobotu 17.10.2015 se bude péci více jak 800 hus a cider poteče proudem. Na co se lze tedy těšit ? Na prodej husích specialit, jako jsou husí játra, husí sádlo, kaldoun, husí paštika, pečená husa, husí burgery, nebo tradiční lokše maštěné husím sádlem. Letos se poprvé Husobraní koná společně s Cidrem festivalem, návštěvníci budou moci ochutnat cider od většiny tuzemských výrobců, prezentovat se zde budou i cidery ze zahraničí. Nebude chybět ani ukázka výroby a prodej moštu, stánky s jablky, štrůdly, zavařeninami a vším co nabízí podzimní zahrádky a sady. Odpočinout si budete moci na čerstvých voňavých balících slámy,které budou speciálně na Smíchovskou náplavku dovezeny a dotvoříme tak atmosféru venkovských slavností.
 

Food Event
Tel: 776 312 538
Náplavka Smíchov
Praha 5
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: