Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
listopadu

Vaříme z podzimních surovin

Laboratorio, Scuola di Cucina

zpět na výpis akcí
 

Krém z pečených dýní s restovanými hříbky Hřbet z divočáka s kaštanovým pyré a šalotkovou omáčkou Hruškový koláč s vanilkovou omáčkou

Datum:02. 11. 15
Cena:950 Kč
Čas:16:30 - 20:30
Kategorie: gastro|gastro prodejny, kurzy vaření

Krém z pečených dýní s restovanými hříbky

Hřbet z divočáka s kaštanovým pyré a šalotkovou omáčkou

Hruškový koláč s vanilkovou omáčkou

 

Nesmutněte, že je léto pryč a přivítejte skvělé podzimní suroviny s otevřenou náručí! Dyně, hrušky, zvěřina, kaštany,.. To všechno vás čeká na našem novém podzimním kurzu, kde vás Michal Škubal naučí, jak si s těmito výjimečnými ingrediencemi poradit levou zadní.

 

 

 
 
Laboratorio
Tel: 776 893 007
Krocínova 333/3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.

Doporučujeme vyzkoušet: