Nesmutněte, že je léto pryč a přivítejte skvělé podzimní suroviny s otevřenou náručí! Dyně, hrušky, zvěřina, kaštany,.. To všechno vás čeká na našem novém podzimním kurzu, kde vás Michal Škubal naučí, jak si s těmito výjimečnými ingrediencemi poradit levou zadní.
Krém z pečených dýní s restovanými hříbky Hřbet z divočáka s kaštanovým pyré a šalotkovou omáčkou Hruškový koláč s vanilkovou omáčkou
Krém z pečených dýní s restovanými hříbky
Hřbet z divočáka s kaštanovým pyré a šalotkovou omáčkou
Hruškový koláč s vanilkovou omáčkou
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Kam v Praze do sauny? Sauna vás nejen zahřeje, ale zlepší i váš krevní oběh, postará se o detoxikaci organismu a získáte díky ní větší imunitu. A to se může hodit!






