Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
října

Merkádo na Kulaťáku

Merkádo

zpět na výpis akcí
 

Podzimní Merkádo promění ve čtvrtek 1. října od 9 do 19 hodin Vítězné náměstí v Praze- Dejvicích v Latinskou Ameriku. 

Datum:01. 10. 15
Čas:08:00 - 19:00
Kategorie: gastro|festivaly

Merkádo představí na třicet prodejců, nabízejících výhradně produkty ze zemí Karibiku a Střední a Jižní Ameriky. 
Budete moci nakoupit domů řadu pochutin, které k Latinské Americe neodmyslitelně patří, od kávy, kakaa přes exotické ovoce až po jihoamerická vína a koření. Těšit se můžete i na originální bižuterii či bytové doplňky, ručně vyráběné indiánskými komunitami z Mexika či Peru. 


Na Merkádu nemůže chybět ani ochutnávka tradičních pokrmů z Argentiny, Brazílie, Hondurasu, Kolumbie, Venezuely, Kostariky, Mexika, Panamy a Peru. Jídla budou připravována Latinoameričany žijícími v České republice, a to přímo před očima návštěvníků. Představí se i řada vybraných restaurací, zaměřených na latinskoamerickou kuchyni.

Specialitou říjnového Merkáda bude taneční koncert argentinské hudby v živém provedení uprostřed náměstí. Laplatské rytmy budou interpretovány na klavír, instalovaný na Merkádu po celou dobu konání akce. Návštěvnici tak budou mít možnost zatančit si tango nebo salsu přímo na Vítězném náměstí, stejně jako na proslulém předměstí Buenos
V rámci doprovodného kulturního programu pro Vás připravíme workshop vaření ("Jak si ukuchtit Arepas"), výstavu o mexických lidových řemeslech, workshop salsy a bachaty. 

 

Merkádo
Tel: 732 361 325
Vítězné náměstí
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: