Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
října

Laputa - Premiérový víkend

Bioscop

zpět na výpis akcí
 

Co s životem na ostrově, kterému hrozí záchrana?

Začátek:08. 10. 15
Konec:11. 10. 15
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Johanka je mladá žena, která si zařídila kavárnu s názvem Laputa. Johanka má velké pochopením pro ty, které chce mít ráda. Těch, kteří se o její účast ucházejí, je celá řada. Básník Miki; bezprostřední, ale do sebe zahleděný Merlot; truhlář a utajený sochař, otec mladé rodiny a strážce bezpečí Šimon; muzikou nadšený a sexem zmatený Kokos; utopista Tony. A dívky – Andy, která si nedělá starosti se svou postavou, a Bára, která by ráda zpívala, ač neumí.

Jako by se v Johančině kavárně, kterou zbudovala a vede, scházely v postavách přátel obrazy generace. Každý s nějakým svým nápadem a s nějakou svou potřebou a s nějakým svým sobectvím. Johanka je všech a se všemi, a přece je sama a v nejistotě.

Stačí jí její ostrov, stačí si ona sama k pocitu úplnosti? Ke štěstí? Ani rodina, matka a babička, ani její zrcadlová a zcela jiná sestra Niko to za ni nevyřeší. Snad vracející se láska Felix, který umí přemalovat stěny, sehrát kapelu a zase zmizet? Před Johankou je bezbřehý prostor dospělého života a Johanka zkoumá, co si v něm počít.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: