Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
září

Křivá polévka

Zachraň jídlo

zpět na výpis akcí
 

Vaříme polévku pro 2000 lidí z přibližně 250 kilogramů “nechtěných” surovin!

Datum:05. 09. 15
Čas:10:00 - 15:00
Kategorie: gastro|ostatní

Zahnutá mrkev, malý brambor, žlutý květák. Rozeznáte je v naší křivé polévce od jejich perfektně rovných, velikých a barevně vyhovujících příbuzných? 

Na piazzettě Národního divadla na vás čeká od 10.00 bohatý doprovodný program, kterým si zkrátíte čas čekání, než bude polévka uvařena. 

Polévky budou připraveny ze zeleniny, která je pro obchody málo lákavá a na stůl k lidem by se nikdy nedostala. Zaorala by se do pole nebo by skončila jako krmivo pro zvířata či na kompostu. 

Velké množství zeleniny a ovoce končí kvůli své nedostatečné kráse na kompostu nebo se zaorává, přitom bychom ji mohli dál zpracovat. Ztrácíme obrovské množství pohonných hmot, vody, hnojiva a lidské práce tím, že si vybíráme jen esteticky vyhovující kusy.

Zachraň jídlo
Tel: 777 650 749
piazzeta Národního divadla
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: