Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
srpna

MYSTERIA PRAGENSIA - velká tajuplná pouť Prahou

Muzeum alchymistů

zpět na výpis akcí
 

Dvě muzea, vycházka s živými strašidly a kouzelný elixír, to vše ve třech hodinách? Znáte zábavnější program na večer?

Datum:15. 08. 15
Cena:od 200 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: poznání|muzea, po praze, pro děti| Kultura, Zábava

Chcete tajemnou Prahu poznat opravdu důkladně? To se vám asi nepodaří, ale velmi blízko budete, když poznáte Prahu alchymistickou a Prahu strašidelnou. Naše pouť začíná komentovanou prohlídkou Muzea alchymistů a mágů staré Prahy, v domě, kde žil Edward Kelley. poté se posilníte elixírem v alchymistické hospůdce Kellyxír, abyste nabrali síly na vycházku za strašidly Malé Strany, kde některá osobně potkáte a cesta vás dovede až do Muzea pražských pověstí a strašidel, kde vás čeká opět komentovaná prohlídka. A průvodcem vám nebude nikdo jiný, než právě pražské strašidlo, či alchymista. Sraz je v Muzeu alchymistů na Jánském vršku 8, rezervace nutná online na www.muzeumalchymistu.cz, nebo telefonicky na 257 224 508. 

Muzeum alchymistů a ...
Tel: 257224508
Jánský vršek 312/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: