Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
srpna

Republic of Two

Café Neustadt

zpět na výpis akcí
 

Skupina Republic of Two vznikla v létě 2009 na cestách po Španělsku a Portugalsku.

Datum:15. 08. 15
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Indie folkový projekt Jiřího Buriana a Mikoláše Růžičky vydal na podzim 2010 debutové album Raising the Flag za které kapela dostala Anděla za objev roku.

O rok později vydala kapela dvě nová alba. Jedním z nich jsou remixy a remaky debutu Raising the Flag pod názvem United Flags. Na albu se podíleli taková jména jako Ecstasy of St. Theresa, Charlie Straight, Dva, Luno, Photolab, Kubátko, Tvyks, Enemy, Juanita Juarez, Cartonnage a další. Druhé studiové album Republic of Two vyšlo pod titulem The End of War a je dalším projektem podporovým T-music fondem. Singl Sun se dostal až na první místo hitparády T-music chart. 

Po tříleté pauze se Republic of Two vrátili s deskou Silent Disco produkovanou producentem Ecsonem Waldesem na podzim loňského roku. Na tomto albu můžeme slyšet elektroniku a celkově více produkce než na předchozích dvou. Klip k Let's escape from who we are se natáčel ve Skandinávii a Cold hands warm heart v Kamerunu. 

V současnosti duo připravuje novou desku, která by měla vyjít na jaře příštího roku. 
Mikoláš Růžička, Jiří Burian, Neustadt a nebe nad Neustadtem se potkají v sobotu 15. srpna po 20:00 hodině. 

Café Neustadt
Tel: 775 062 795
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: