Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
října

Exotic Food Festival

Vodpočívárna

zpět na výpis akcí
 

Exotic Food Festival – to jsou dva dny nabité jídlem z celého světa, tancem, hudbou a kulturou. 

Začátek:03. 10. 15
Konec:04. 10. 15
Cena:60 Kč
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: gastro|festivaly

Exotic Food Festival - tak se jmenuje druhý ročník multikulturní akce svého druhu v České republice, která návštěvníkům umožní ochutnat netradiční pokrmy z celého světa. Po úspěšném prvním ročníku se návštěvníci mohou těšit na dva dny nabité jídlem, tancem, hudbou a kulturou. Vrcholem festivalu bude sekce GHETTO FOOD – hmyzožraní. Lidé si pod pojmem exotické jídlo představí nejčastěji pokrmy, které jsou u nás už dávno dostupné. Exotic Food Festival ovšem nabídne jídla, která většina lidí ještě neměla možnost ochutnat. Na akci se představí více než padesát jídelních stánků ze všech koutků světa a návštěvníci tak budou moci okusit to nejzajímavější z exotické kuchyně Asie, Afriky, Ameriky, Austrálie i Evropy. Na jídelníčku nebudou chybět ani šokující překvapení. Příchozí si zároveň za pomoci profesionálních kuchařů budou moci vyzkoušet přípravu některých pokrmů na vlastní kůži. K dispozici budou také recepty a tipy, kde neobvyklé suroviny sehnat.

Kromě exotického jídla nabídne festival i příležitost seznámit se s představiteli cizineckých komunit žijících v ČR a jejich kulturou. Hlavním cílem festivalu je podpora multikulturního vyžití a života migrantů v Praze.

V rámci doprovodného programu se návštěvníci mohou těšit na multikulturní, hudební a taneční vystoupení, kulinářské soutěže, workshopy, africkou vesničku pro děti, umělecké a fotografické výstavy.

Součástí festivalu bude:

• Největší koncentraci exotických pokrmů v ČR
• Bohatý hudební a taneční doprovodný program
• Interaktivní workshopy, návštěvníci si sami vyzkouší přípravu pokrmů
• Přednášky o exotickém vaření a nových trendech ve stravování (hlína, hmyz..)
• Soutěže o hodnotné ceny ve velice netradiční ochutnávce
• Výstavy multikulturního umění a fotografií z exotických zákoutí
 

Vodpočívárna
Tel: 605030333
Lodnická
Praha 4, 14700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: