Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
července

Storm Foosball Cup

Storm Club

zpět na výpis akcí
 

Amatérský turnaj 2 vs 2. Přijďte poslechnout kvalitní hudbu a zasoutěžit ve fotbálku!

Datum:23. 07. 15
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

19:00 - Registrace do turnaje
21:00 - Zahájení
00:30 - Vyhlášení vítězů a předání cen
02:00 - Ukončení (pokud se to nezvrhne... :P)


Jedná se o amatérský turnaj 2 vs 2. To znamená, že od 6. kola se turnaje mohou účastnit pouze amatéři, nikoliv profesionální ligoví hráči (nevztahuje se na divizi). Zápisné za team je na místě 150,- Kč. PRIZE POOL je rozdělen do výherních míst. Minimum je 5 přihlášených dvojic.

Skupina A:
1. PRIZE MONEY 1500,- 1+1 free vstup do STORM CLUBu na nadcházející akci
2. PRIZE MONEY 1000,-
3. PRIZE MONEY 500,-

Skupina B:
1. 1+1 free vstup do STORM CLUBu na nadcházející akci 

Neboj se, nebudeš hrát sám! Pokud nemáš svůj team, spoluhráče ti vylosujeme. Do turnaje je možnost registrace jednotlivce za 75,-Kč. Tobě tak odpadne starost o to s kým hrát a navíc tě čeká dobrodružství ;) 
Turnaj bude rozlosován do skupin, ve které hraje každý s každým, tudíž si každý tým zahraje více zápasů.

Z každé skupiny podle počtu hráčů postoupí minimálně dva týmy do vyřazovacích bojů. Vždy se bude hrát jeden zápas. Čtvrtfinále, semifinále a finále na tři zápasy. Netolerujeme bandáže madel a hrajeme na dvě vítězné hry. 6 branek = vítěz. Pravidla a bližší informace na místě. 

Další novinka na kterou se můžete těšit je 'Liga poražených', Skupina B:
Po rozehrávce základních skupin budete rozděleni do dvou částí - A a B. Do skupiny B se automaticky zařadí všichni, kdo nedosáhli na první místa ve své skupině a tím pádem se nemohou účastnit hry o PRICE POOL MONEY.
Hra bude hodně rychlá - jeden zápas, jeden vítěz = 7 branek. Dřív jste šli s prázdnou domů, ale nyní hrajete o volné vstupy do STORMu! 
 

Storm Club
Tel:
Tachovské náměstí 7
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: