Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
srpna

Michal David v Aquapalace Praha

Aquapalace Praha

zpět na výpis akcí
 

Koncert uprostřed aquaparku.

Datum:28. 08. 15
Čas:18:00 - 19:15
Kategorie: kultura|koncerty

Máte-li rádi zpěváka, muzikanta a skladatele Michala Davida, který před prázdninami vyprodal O2 arenu, nenechte si ujít návštěvu Aquapalace Praha 28. srpna 2015. Kde se vám poštěstí sledovat známého hitmakera po krk v teplé vodě a ještě si k tomu objednat nějaký příhodný drink? Jen v  našem aquaparku! Zvlášť když bude ABNORMÁLNÍ HIC. Nemusíte samozřejmě vychutnávat jen COLU, PIJEME COLU, stejně byste nás okřikli: NENAPOVÍDEJ! A nemusíte vyrazit do aquaparku sami, vždyť PÁR PŘÁTEL STAČÍ MÍT.

Máte-li radost z naší pozvánky, tak TO SE OSLAVÍ. A když přijdete s dívkou, co má vysoustruženou postavu do plavek, proč si nezapět KAŽDÝ MI TĚ LÁSKO ZÁVIDÍ. Na vstup do aquaparku nemusíte zrovna sbírat CÉČKA, stačí když můžete říct : MY MÁME PRÍMA RODIČE. Možná přijdou i  rodiče, protože Michal je populární už desítky let NON STOP. Takže 28.srpna osolíme DECIBELY LÁSKY, TAK NA TO ŠLÁPNI a přijeď.

Aquapalace Praha
Tel: 271104111
Pražská 138
Praha - východ, 251 01
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: