Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
července

Cesta domů

Containall

zpět na výpis akcí
 

Knižní bazar

Datum:16. 07. 15
Čas:15:00 - 20:00
Kategorie: poznání|knihy

☼ Léto. ☼ Vedro. ☼ Koupák. ☼ Cesty. ☼ Prázdniny. Zmrzlina? Pivo? Kino? Internet? ...co chybi ??? -----jiný časoprostor - nové dimenze - surrealita - iracionálno - povídky - romány - thrillery - harlekýnky - detektivky - pohádky - poezie - dětské knížky - obrazové publikace - vzdělávání - historie - umění - časopisy - cestopisy-----

To všechno můžete získat na bazaru, kde koupíte knihy za pár šupů, od pěti do padesáti korun. A kromě vlastního potěšení ze čtení tím podpoříte domácí hospic Cesta domů.

Cesta domů pomáhá lidem, kteří jsou již na konci své životní cesty a chtějí ji prožít co nejlépe, doma a mezi svými nejbližšími. Provozuje domácí hospic, poradnu, odlehčovací služby, půjčovnu pomůcek, služby pro pozůstalé, webové stránky www.umirani.cz, nakladatelství a veřejnou paliativní knihovnu. 

Na podporu těchto činností funguje i Dobročinný obchod Cesta domů, ve kterém můžete nalézt jak produkty z nakladatelství, tak bazarový sortiment, obsahující věci, které lidé darují. Mezi nimi se nám nashromáždily stovky knih, které hledají nového majitele.

Containall
Tel: 774564436
Cihelná 4
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: